вівторок, 09 квітня 2013 11:44

На Миколаївщині 5-річна дівчинка стала жертвою батька-збоченця

На Миколаївщині 5-річна дівчинка стала жертвою батька-збоченця
Фото: obozrevatel.com

До чергової частини Снігурівського РВ УМВС України в Миколаївській області надійшло повідомлення з медичного закладу про те, що стосовно 5-річної дівчинки вчинені насильницькі дії.

Як з'ясували правоохоронці, до лікарні звернулася 24-річна мати дівчинки Жінка просила про допомогу у зв'язку з тим, що її дочка, повернувшись від батька, де вона в черговий раз проводила вихідні дні, поскаржилася їй на незрозумілі для дівчинки дії її батька. З дитячого оповідання можна було зробити висновок про те, що 27-річний колишній чоловік заявниці здійснював розпусні дії відносно своєї дочки, пише "Новости-N".

У медичному закладі лікар, оглянувши дитину, запросив для проведення додаткового огляду судово-медичного експерта, який і підтвердив факт зґвалтування малолітньої.

Слідчим відділенням Снігурівського райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 153 КК України "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років.

Наразі правоохоронцями проводяться оперативно-слідчі дії щодо встановлення обставин вчинення злочину щодо дитини та осіб, причетних до скоєння розпусних дій.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині 5-річна дівчинка стала жертвою батька-збоченця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути