середа, 04 квітня 2012 13:24

На Львівському заводі під час пресування аерозольних балончиків стався вибух
5

6 пожежних авто та десятки рятувальників гасили вогонь
Фото: Фото: Прес-служба МНС
Вогнем пошкоджено обладнання для пресування кольорового металу
Працівники цеху займалися пресуванням аерозольних балончиків від дезодорантів, побутової хімії

3 квітня о 14:25 в цеху на території львівської компанії "Вторкольормет" на вулиці Пластовій, 11 у Львові при пресуванні газових балончиків від побутової хімії стався вибух. П'ятеро працівників отримали опіки. Постраждалих доставили у відділення реанімації та інтенсивної терапії 8-ої міської лікарні Львова.

"Працівники цеху займалися пресуванням аерозольних балончиків від дезодорантів, побутової хімії. Ймовірно, там залишився зріджений газ, що і спричинив вибух Пожежа , що почалася після вибуху, охопила площу близько 50 кв. м. цеху. 6 пожежних авто та десятки рятувальників гасили вогонь. На момент прибуття першого підрозділу о 14:33 з будівлі цеху ішов дим. О 14:52 пожежу ліквідували" — каже прес-секретар МНС у Львівській області Павло Василенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині горіла агрофірма народного депутата

Вогнем пошкоджено обладнання для пресування кольорового металу. Збитки та причина пожежі встановлюються.

Прокуратура Личаківського району Львова порушила кримінальну справу за фактом вибуху. На місце події працює слідча група та прокуратура. Справу порушено за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою).

ТзОВ ЗУАТ "Вторкольормет "була створено в 1945 році. Підприємство займається кольоровими металами, збором і переробкою лому кольорових металів, випуском товарів народного споживання. Філії є у Західній Україні - Львівській, Волинській, Рівненській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській області. Директор - Гіренко Анатолій Олексійович.

Зараз ви читаєте новину «На Львівському заводі під час пресування аерозольних балончиків стався вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути