неділя, 16 грудня 2012 13:05

На Львівщині на трасі Київ-Чоп утворився автомобільний затор на 20 км

На Львівщині на трасі Київ-Чоп утворився автомобільний затор на 20 км
Розчищення дороги ускладнюється сильним вітром зі снігом. Фото: mukachevo.net

Сотні автомобілів застрягли внаслідок сильних снігопадів на трасі Київ-Чоп у Львівській області, повідомив начальник прес-служби головного управління МНС у Львівській області Павло Василенко.

"Між Бузьким та Бродівським районами внаслідок сильних снігопадів утворився затор близько 20 км у довжину. Розчищення дороги ускладнюється сильним вітром зі снігом - через декілька хвилин після того, як проходить техніка, дорогу знову засипає. На цій ділянці дороги скупчилися сотні автомобілів", - розповів він.

За словами Василенка, за ніч із заторів звільнили 44 одиниці транспорту, з яких 4 автобуси. В одному з автобусів їхали діти з Білорусі - 26 осіб, яких доставлено в найближчий населений пункт. Ніхто не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В результаті великої кількості ДТП на одеському автобані утворився 100-кілометровий затор

Начальник прес-служби головного управління МНС у Львівській області зазначив, що в заторах переважно знаходяться вантажні автомобілі. Наразі рятувальники працюють над тим, щоб весь час залишалася вільною одна смуга для роботи снігоприбиральної техніки.

"Але клопоту додають "шумахери" - водії, які намагаються пробитися крізь затор і, як правило, застряють посеред дороги і створюють додаткові проблеми", - сказав Василенко.

Нагадаємо, у результаті несприятливих погодних умов на дорогах у низці областей України в ніч із 15 на 16 грудня утворилися автомобільні затори, в яких перебували близько тисячі автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині на трасі Київ-Чоп утворився автомобільний затор на 20 км». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути