неділя, 19 квітня 2015 11:34

На Львівщині двоє чоловіків кіньми протягнули міліціонера 13 кілометрів по дорозі

На Львівщині двоє чоловіків кіньми протягнули міліціонера 13 кілометрів по дорозі
Фото: www.volynnews.com

На Львівщині загинув правоохоронець, якого 13 кілометрів волочили кіньми по дорозі. Підозрюваних у скоєнні цього злочину вже затримано.

Про це повідомляє обласне управління МВС на своєму офіційному сайті.

Як вказано у повідомленні, "18 квітня о 22.30 до Радехівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 25-річного місцевого мешканця. Молодик повідомив, що бачив, як повз нього проїхала підвода, запряжена двома кіньми, а з-під підводи звисало людське тіло".

"На місці події працівники слідчо-оперативної групи виявили куртку зі слідами крові. В кишені куртки знаходилося посвідчення капітана міліції, працівника Радехівського райвідділу міліції. Шляхом слідування підводи правоохоронці почали виявляти фрагменти людського тіла. За попереднім висновком експертів, подібні сліди могли залишитися в результаті волочіння тіла людини по твердому покриттю дороги. Загиблого колегу працівники міліції виявили у меліоративному рові на кордоні із сусіднім районом", - повідомляють у відомстві.

Зазначається, що правоохоронці встановили місце події, а також осіб, підозрюваних у скоєнні цього злочину: 53-річного мешканця Радехівського району та 26-річного мешканця Сокальського району.

Крім того, працівники міліції з'ясували, що коні волочили тіло загиблого 13 кілометрів.

Як зазначають у відомстві, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу, що передбачає відповідальність за вчинення умисного вбивства

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині двоє чоловіків кіньми протягнули міліціонера 13 кілометрів по дорозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути