субота, 25 травня 2013 14:00

На Кіровоградщині у ветерана вкрали нагрудний знак і 30 гривень

На Кіровоградщині у ветерана вкрали нагрудний знак і 30 гривень
Фото: ukr.obozrevatel.com

Правоохоронці Маловисківського району Кіровоградської області затримали зловмисника, який пограбував ветерана. У 88-річного дідуся 26-річний грабіжник знайшов нагрудний знак до річниці Перемоги та 30 гривень.

"Того дня молодик погодився допомогти розвантажити для старенького чоловіка вугілля, яке розвозили фронтовикам. Але, як тільки вантажний автомобіль від'їхав від подвір'я, "помічник" кинувся до помешкання шукати гроші. Аби пенсіонер не міг чинити йому опір, грабіжник штовхнув старенького на підлогу і відібрав у нього палицю, за допомогою якої він пересувався. Тим часом, знайшов і забрав нагрудний знак і гроші. Це трапилося напередодні дня народження ветерана. Злочинця затримали аж в обласному центрі, куди він втік, аби збути нагороду ветерана. Викрадений нагрудний знак у нього вилучили і повернули власнику. Грабіжник був двічі раніше судимий і теж за крадіжки", - розповів заступник начальника Маловисківського райвідділу міліції Вадим Бєлов.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з проникненням у житло). Подібні дії караються ув'язненням на строк від 4 до 8 років.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині у ветерана вкрали нагрудний знак і 30 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути