четвер, 13 лютого 2014 17:10

На Кіровоградщині у чоловіка на горищі знайшли наркотичних рослин на понад 1 млн грн
2

Фото: Фото: УМВС у Кіровоградській області

Кіровоградські правоохоронці вилучили у 38-річного жителя Новоукраїнського району близько 50 кг коноплі та півкілограма макової соломки. Наркотичні рослини, на суму понад 1 млн грн, виявили випадково.

"Підозрюваний проходив по справі "шахрайство". До нас із відповідною заявою звернулося керівництво одного із сільськогосподарських підприємств. Чоловік здав їм у довгострокову оренду свої два земельні паї. За це орендодавець отримав 26 тисяч гривень. Але "забув" офіційно зареєструвати договір про оренду ділянки в реєстраційній службі. Орендарі 8 га засіяли поле кукурудзою. Спритний власник паїв восени загнав комбайн і зібрав урожай", - розповів Cazeta.ua начальник Новоукраїнського райвідділу міліції 35-річний Ігор Матвійчук.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

"Коли правоохоронці пішли додому до підозрюваного, щоб виявити зібраний урожай зерна, то на горищі знайшли сушені гілки коноплі, яка вмістилася у 21 мішку. Та ще півкілограма макової соломки. Все це відправили на експертизу в лабораторію. Кукурудзи із зібраного врожаю залишилося лише кілька мішків. Підозрюваний її продав відразу після того, як зібрав", - додав Ігор Анатолійович.

Чоловік проживає із матір'ю, дружиною і дітьми. Тепер щодо підозрюваного у шахрайстві чоловіка відкрито ще одне кримінальне провадження щодо незаконного виготовлення та зберігання наркотичних засобів. Йому загрожує позбавлення волі терміном від 5 до 8 років. Триває розслідування.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині у чоловіка на горищі знайшли наркотичних рослин на понад 1 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути