понеділок, 28 жовтня 2013 20:29

На Хмельниччині мати б'є та прив'язує на балконі хворого на ДЦП сина

На Хмельниччині мати б'є та прив'язує на балконі хворого на ДЦП сина
Фото: osvita.ua

У Кам'янці-Подільському над дитиною знущається рідна матір. Хлопчику 10 років, у нього ДЦП, однак жінка не зважає і застосовує до свого сина справжні тортури. За словами численних очевидців, мати б'є сина поміж ноги, прив'язує на балконі, піднімає і кидає об землю. Люди уже заявляли до відповідних служб, але нічого не допомогло, йшлося у сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV.

Матері 38 років. Жінка при свідках лупцює малого не тільки руками, а й ногами. "Вийшла вона із ним на вулицю, він щось її спитав, а вона йому між ноги влупила, і як закричить!", - розповіла свідок. "Він зашпортався і впав на коліна, вона його за руку як хватнула і жбурнула, що аж під дерево залетів", - додає сусідка.

Матір навіть прив'язує сина на балконі, щоб не заважав. Поскаржитися хлопцеві нікому - батько пішов із сім'ї. Малий плакався сусідам і показував свої рани. Через жінку-садистку батьки бояться випускати на вулицю навіть своїх дітей.

За знущаннями над дитиною щодня спостерігають жителі одразу кількох багатоповерхівок. Робити ж жінці зауваження марно, бо вона реагує на них неадекватно - переходить на крики і бійку. Сусіди підозрюють, що у жінки психічні розлади. Батько хлопчика відмовляється показувати обличчя, він підтверджує, що у його дружини ще з лютого почалися проблеми із психікою. Саме через це він і пішов з сім'ї.

Сама жінка неохоче йде на контакт, показати, у яких умовах живе її дитина, відмовляється. Розповісти, чому знущається над дитиною, жінка не захотіла. Свіжі подряпини на обличчі Сашка мати пояснює просто - сама поранила дитину, бо так їй захотілося.

У навчально-реабілітаційному закладі, який відвідував хлопчик, теж скаржаться на жінку - вона перестала приводити свого сина. Сусіди жінки неодноразово зверталися до соціальних служб і міліції, аби ті врятували дитину, але результату, кажуть, ніякого. Правоохоронців обмежилися протоколом. Працівників соцслужб жінка не впустила у квартиру, тому робити висновки фахівці не змогли. У службі у справах дітей про неадекватну поведінку матері дізналися, начебто, тільки від журналістів. Там обіцяють розібратися.

 

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині мати б'є та прив'язує на балконі хворого на ДЦП сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути