вівторок, 01 грудня 2015 18:03

На Хмельниччині хлопець викрав авто і мопед, щоб встигнути на побачення

На Хмельниччині хлопець викрав авто і мопед, щоб встигнути на побачення
Фото надане прес-службою поліції Хмельницької області

У Білогірському районі на Хмельниччині 20-річний місцевий впродовж вечора вкрав мопед та легковик ВАЗ. Поспішав на побачення в сусідню Рівненську область.

"Хлопець вирішив поїхати погуляти в сусідню область. Та власного авто не мав. Громадський транспорт у той час вже теж не ходив. Біля будинку односельця під навісом побачив старенького мопеда. Без дозволу взяв його та поїхав. Та вже в Білогір'ї мопед зламався,- розповіли у прес-службі поліції Хмельницької області. - надворі стало холодно, напустився дощ. Йти далі пішки хлопець не захотів. Тому став шукати чим ще можна дістатися до потрібного села".

"В одному з місцевих дворів побачив старенького легковика. Тихо викотив його на дорогу, завів та поїхав. Та невдовзі машина заглохла, бо скінчився бензин. Тож покинув його на околиці дороги неподалік Острозького району Рівненщини. Далі пішов пішки".

Викрадені мопед та автомобіль правоохоронці розшукали. Затримали й 20-річного крадія. За скоєне йому загрожує до 8 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині хлопець викрав авто і мопед, щоб встигнути на побачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути