четвер, 30 жовтня 2014 17:41

На Харківщині СБУ ліквідувала підпільну друкарню сепаратистів

На Харківщині СБУ ліквідувала підпільну друкарню сепаратистів
Фото: podrobnosti.ua

Служба безпеки України у Харкові викрила та ліквідувала нелегальну друкарню, яка була осередком та "штаб-квартирою" злочинної групи, котра виготовляла та розповсюджувала сепаратистські агітки, готувала антиукраїнські акції та теракти у місті.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Зловмисники, дотримуючись конспірації, облаштували друкарню у підвалі однієї з харківських багатоповерхівок. Поліграфічний цех був оснащений охоронною сигналізацією, датчиками руху та "тривожними кнопками".

У приміщенні виявлено понад 50 пляшок із "коктейлями Молотова", каністри та велику кількість ємностей, підготовлених для розливу запалювальної рідини", - йдеться в повідомленні.

У СБУ звітують про вилучення понад 3 тисяч віддрукованих листівок із закликами до проведення в Харкові сепаратистських акцій, спрямованих на порушення територіальної цілісності України та підтримку терористичних організацій.

Також Службою безпеки України було вилучено комп'ютерну техніку, на якій виготовлялася агітаційна продукція, та матеріали антиукраїнського змісту. У сейфі зберігалися саморобні печатки комерційних структур та громадських організацій, засоби мобільного зв'язку для координаторів протиправних акцій.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині СБУ ліквідувала підпільну друкарню сепаратистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути