понеділок, 15 квітня 2013 14:10

На Донеччині обвалився багатоквартирний будинок, є постраждалі
14

Фото: Фото: Прес-служба ДСНС

Вчора у Костянтинівці, що у Донецькій області, обвалився багатоквартирний житловий будинок. Внаслідок обвалення постраждали 2 людини.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Донецькій області.

"14 квітня о 07:10 у Костянтинівці по вулиці Леніна сталося руйнування зовнішньої стіни та міжквартирного перекриття 45-квартирного житлового будинку 1935 року забудови", - повідомили у прес-службі.

За словами надзвичайників, у цьому будинку вже майже ніхто не живе: з 45 квартир проживали лише у 13-х. Будинок зараз пустий, всіх мешканців відселили.

"Через руйнування зовнішньої стіни площею приблизно 100 кв. м та міжквартирного перекриття на площі 300 кв. м постраждали 2 людини: 65-річний чоловік та 89-річна, яких госпіталізовано. 19 мешканців будинку вийшли самостійно. 12 мешканцям надано тимчасове житло у гуртожитку міста", - повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

До вечора неділі демонтували стіни будинку на площі 500 кв. м та покрівлі, що нависла, на площі 200 кв. м. Роботи по розчищенню завалів, надання допомоги по рятуванню майна мешканців будинку триватимуть і 15 квітня. Залучалось 11 одиниць техніки та 39 чоловік особового складу.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині обвалився багатоквартирний будинок, є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути