понеділок, 26 листопада 2012 11:06

На Черкащині на пенсіонера впав і розчавив дах старої хати

На Черкащині на пенсіонера впав і розчавив дах старої хати
Лікарі не змогли врятувати життя чоловікові. Фото: copypast.ru

25 листопада о 15.00 в селі Бориця Канівського району на Черкащині на 79-річного Микола Логвиненка завалився дах старої хати. Каретою швидкої допомоги його доставлено в районну лікарню. Але життя чоловікові врятувати не вдалося, повідомив 36-річний Олег Ткаченко з головного управління МНС у Черкаській області.

"Дід розбирав стару глиняну хату. Вона розташована в його дворі за метрів тридцять від нової. Коли руйнував у середині перегородки, на нього обрушився весь дах. Баба в цей час була в хаті. Каже, кинулася, що довго не чути діда. Пішла туди й побачила, що його прикидало кроквами з шифером. Нашу службу викликала їхня дочка. Коли ми приїхали, то чоловік був живий, лише стогнав. За хвилин сім ми лопатами, ломами і бензопилою звільнили його з-під завалу. Швидка повезла його в лікарню, але травми виявилися тяжкими й чоловік помер", - розповів начальник районного відділення МНС 30-річний Андрій Хижняк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Одеси обвалився будинок. Уламками розчавило машину

У сільській раді кажуть, що подружжя Логвиненків у 1982 році переїхали з Канева. Микола Харитонович працював там в охоронній службі заводу "Магніт". І він, і його дружина Катерина Павлівна були гарними господарями. Любили, щоб дома було все до ладу.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині на пенсіонера впав і розчавив дах старої хати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути