четвер, 28 лютого 2013 11:16

На Черкащині розстріляли 2-х хлопців: одному поцілили у живіт іншому у голову

На Черкащині розстріляли 2-х хлопців: одному поцілили у живіт іншому у голову
Фото: МВС

У чергову частину міста Сміла на Черкащині о 5.00 подзвонила медсестра міської лікарні. Сказала, що швидка привезла з пораненнями від пострілів двох 20-річних хлопців. Одного було поранено в живіт, іншого в голову.

"Постраждалі розказали, що в них стріляли двоє невідомих. Це трапилося біля одного з розважальних закладів. На місце виїхала оперативна група. Відвідувачі закладу детально описали підозрюваних. Сказали, що зловмисники втекли на таксі. Пошуками машини зайнялися всі наряди міліції. Автівку невдовзі знайшли. Таксист сказав, куди доставив клієнтів. Ті й не збиралися кудись тікати, а попрямували додому. Ними виявились двоє 25-річних місцевих жителя. Вдома в одного з них було знайдено пневматичний револьвер", - розповіла Наталія Таран з обласної міліції.

Підозрювані розповіли, що відпочивали в розважальному закладі із подругою. Дівчина танцювала біля дивана, де сиділа інша компанія. Один із хлопців зробив їй зауваження, тому що майже топталася по взутті. Вона поскаржилася своєму бойфренду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинці пограбували київського таксиста і розстріляли міліціонера

"Охмелілі хлопці вирішили розібратися з кривдником. Щоб не привертати уваги інших відвідувачів, пішли з ним розмовляти на вулицю. Не встиг той вийти, як на його обличчя наставили пістолет і пролунав постріл. Із закладу почали вибігати люди, злочинці мерщій вскочили в найближче таксі. Товариш пораненого хлопця, побачивши, що вони намагаються втекти, спробував їх зупинити. Але пролунав ще один постріл. Хлопець впав. Таксі із злочинцями з місця пригоди зникло", - сказала Наталія Георгіївна.

Поранених хлопців негайно прооперували. Відносно зловмисників відкриті кримінальні провадження щодо умисного тяжкого тілесного ушкодження та умисного легкого тілесного ушкодження. За це передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині розстріляли 2-х хлопців: одному поцілили у живіт іншому у голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути