пʼятниця, 01 лютого 2013 11:24

На Чернігівщині троє людей згоріли у своїй хаті

30 січня об 11:20 у Борзнянському районі до служби цивільного захисту надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Петрівка по вул. Набережній.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

"Сусіди побачили, що горить хата занадто пізно. То коли з розташованого за 7 кілометрів сусіднього села Плиски прибула місцева пожежна команда, полум'я вже вирувало в середині та на даху дерев'яного будинку", - повідомили пожежники.

Сільські пожежники одразу приступили до гасіння, а через 35 хвилин їм на допомогу прибув за 30 км з Борзни державний пожежно-рятувальний підрозділ. Ліквідація пожежі тривала майже три години. В ході цього рятувальники знайшли під уламками обгорілих конструкцій і майна будинку тіла 80-річного господаря оселі, його 81-річної дружини та їх 58 - річного сина.

"За попередніми даними причиною трагедії стали тріщини в димарі опалювальної печі будинку. Проводиться розслідування", - розповіла Ніна Анікієнко з прес-служби МНС.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині троє людей згоріли у своїй хаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути