понеділок, 10 жовтня 2011 10:15

На Черкащині потяг і 6 вагонів зійшли з колії
9

Фото: Фото: Прес-служба МНС

9 жовтня о 6:30 ранку в Черкаському районі біля села Білозір'я зійшов з рейок вантажний потяг "Черкаси – ст. Шевченко". Він перевозив 40 вагонів. З рейок зійшли колеса двосекційного тепловозу і 6 вагонів. Чотири з них перекинулися. З одного висипалися рибні консерви. Решта вагонів були порожні.

"З людей ніхто не постраждав. Внаслідок аварії пошкоджено близько 60 метрів залізничної дороги. До ліквідації наслідків аварії було залучено два районних відділи та оперативна група мнсників. Лагодили працівники двох ремонтно-відновлювальних потяги станції Знамянка та станції Гребінка, два трактори, 9 вантажних автомобілів з прибирання вантажу, сотня працівників Черкаської та Шевченківської залізниць. Міліція загородила територію ланцюгом, - розказав 36-річний Олег Ткаченко з обласної міліції. - Консерви залізничники збирали й упаковували в коробки. Попередньою причиною називають проїзд на заборонений сигнал світлофора".

"Причини, чого поїзд зійшов з колії, мені ніхто не назвав. Сказали, що буде вестися розслідування. При мені, за 25 років, що я живу у Білозір'ї, аварій у цьому місці не було ніколи", - розповів сільський голова Білозір'я Володимир Міцук.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині потяг і 6 вагонів зійшли з колії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути