вівторок, 08 жовтня 2013 11:42

Міліціонер Дрижак зберігав наркотики, а Поліщук видавав "липові" дозволи на зброю - прокурор

Міліціонер Дрижак зберігав наркотики, а Поліщук видавав "липові" дозволи на зброю - прокурор

У ході обшуку будинків підозрюваних у зґвалтуванні мешканки Врадіївки Ірини Крашкової знайшли наркотичні речовини, важливі слідчі документи та мисливські рушниці. Про це повідомила прокурор Наталя Висоцька на судовому засіданні щодо "Врадіївської справи", яке 8 жовтня відбувається в Апеляційному суді Миколаївської області.

Як повідомляється, засідання почалося о 10:00. У залі суду присутні всі підозрювані - співробітники міліції Дмитро Поліщук та Євген Дрижак, а також Сергій Рябіненко - єгер, який підробляв таксистом.

Судять "Врадіївський гвалтівників" три жінки - заступник глави Первомайського суду Тетяна Литвиненко, а також судді Світлана Соцька і Тетяна Маржина. У залі присутні два прокурори, два адвокати звинувачення, чотири адвокати захисту.

Пресу пустили, але без фото- і відеокамер. У ці хвилини матеріали справи зачитує прокурор Наталія Висоцька.

Згідно з матеріалами - результатами обшуку будинків міліціонерів, у Дрижака в будинку знайшли 10 г канабісу та важливі документи (матеріали різних справ\наслідків), які він незаконно виніс з Врадіївської міліції. Поліщук зберігав без дозволів або з липовими дозволами мисливські рушниці, а також сам за гроші видавав липові дозволи на зброю, зазначила прокурор.

Нагадаємо, 27 червня 29-річну мешканку Врадіївки Крашкову, за її словами, зґвалтували лейтенантант міліції Дмитро Поліщук, капітан Євген Дрижак і єгер Сергій Рябіненко.

5 серпня прокуратура Миколаївської області вручила підозрюваним сповіщення про підозру за ч. 2 ст. 15 п. 4,6,9,12 та ч. 2 ст. 115 (вчинення закінченого замаху на умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю, з корисливих мотивів, з метою приховати інший злочин, за попередньою змовою групи осіб).

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер Дрижак зберігав наркотики, а Поліщук видавав "липові" дозволи на зброю - прокурор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути