четвер, 31 грудня 2020 15:46

Микитась прийшов у суд в супроводі автоматників

Микитась прийшов у суд в супроводі автоматників
31 грудня Шевченківський райсуд Києва обирає запобіжний захід колишньому нардепу та президенту корпорації "Укрбуд" Максиму Микитасю. Фото: segodnya.ua

31 грудня Шевченківський райсуд Києва обирає запобіжний захід колишньому нардепу та президенту корпорації Укрбуд Максиму Микитасю. Його підозрюють у замовлені викрадення людини.

Микитась прибув у суд о 9:00, але на розгляд клопотання не з'явився. Через це сторона обвинувачення подала клопотання про примусовий привід. Суддя Наталія Аббасова після невеликої перерви задовольнила клопотання сторони обвинувачення, повідомляє "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрист, який став жертвою викрадення, дав свідчення проти скандального екснардепа

Після цього Микитась таки з'явився в суді - у супроводі силовиків НАБУ, один із них – з автоматом. Пояснив, що був на допиті в поліції, який призначили на той самий час.

30 грудня суд зібрався для розгляду запобіжного заходу для екснардепа, проте Максим Микитась не з'явився і засідання переносили на кілька годин. Сам підозрюваний пояснював це тим, що його не повідомили про судове засідання. Під вечір він таки з'явився туди, але запобіжний захід так і не обрали – захист заявив про відвід судді.

Зараз ви читаєте новину «Микитась прийшов у суд в супроводі автоматників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути