середа, 09 грудня 2020 15:24

Юрист, який став жертвою викрадення, дав свідчення проти скандального екснардепа

Юрист, який став жертвою викрадення, дав свідчення проти скандального екснардепа
У Києві викрали юриста столичної компанії. Фото: facebook.com/UA.National.Police

Стали відомими прізвища викрадачів юриста столичної компанії. Це – 40-річний Сергій Чернов, 46-річний Юрій Опанасенко, 32-річний Алі Газієв та Алві Вутсаєв, 32 роки.

Їхня жертва - адвокат Максима Микитася. Останнього підозрюють у заволодінні майном Головного управління Нацгвардії. Він уже дав свідчення в поліції проти екснардепа, повідомляє Obozrevatel і публікує відповідне відео. На ньому юрист розповів, що його викрали, тримали в авто і погрожували.

Також він по телефону спілкувався нібито з самим Микитасем, який вимагав з нього гроші.

8 грудня близько 13:00 на вул. Княжий Затон у Дарницькому районі столиці невідомі силоміць заштовхали чоловіка в автомобіль і поїхали в невідомому напрямку. Невдовзі поліцейські виявили розшукувану іномарку у Дніпровському районі на вул. Сиваській. У салоні машини було троє осіб, ще двоє – неподалік. Серед них перебував і викрадений чоловік. Причиною викрадення стало вимагання неіснуючого боргу – $800 тис. До викрадення юриста своєї ж компанії може бути причетний екснардеп та експрезидент корпорації "Укрбуд" Максим Микитась. Він нібито дав своєму юристу хабар у $700 тис. з метою отримання бажаного вердикту в одному із судів. Проте той справу "не вирішив".

Зараз ви читаєте новину «Юрист, який став жертвою викрадення, дав свідчення проти скандального екснардепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути