вівторок, 05 березня 2013 17:21

"Ми зразу побачили, що то провокатори" – "свободівець" про сутичку із заступником губернатора

"Ми зразу побачили, що то провокатори" – "свободівець" про сутичку із заступником губернатора
Фото: devushki-oboi.ru

Нардеп від ВО "Свобода" Михайло Головко вважає, що учорашнє зібрання у будинку Тернопільської облради і адміністрації переросло у штовханину через несподіваний прихід представників Партії регіонів.

"Ми зібралися для обговорення ситуації в області, зокрема невведення депутатів до складу облради. На зібранні були представники патріотичних організацій Тернопільщини, керівники багатьох громадських організацій. Це близько сотні учасників, з них багато пенсіонерів, лише кілька депутатів облради від ВО "Свобода" та двоє народних депутатів – Олег Сиротюк і я, - розповів "свободівець" Михайло Головко.

За його словами, зустріч проводили у холі облради, бо до кабінету  їх не пустили.

"Ми подали заявку на 532-й кабінет. Але змушені були проводити збори у холі під кабінетом, бо його закрили нібито на ремонт. А тим часом на третьому поверсі адмінбудинку збиралися "бойовики" з районів – хлопці з Партії регіонів, які беруть участь у масових бійках. Вони увірвались десь під кінець наших зборів і почалася штовханина. Це була запланована акція від Партії регіонів", - сказав він.

Нардеп переконаний, що сутичку на зборах спровокували несподівані гості.

"Ми зразу побачили, що то провокатори. Зайшов заступник губернатора Петро Гоч. Почав кидати образливі репліки. Ми йому відповідали, що його ніхто не запрошував. Я сидів спереду. Не буду переказувати ті матюки, які він казав. Але він мене штовхнув і я його штовхнув. Було би там багато "свободівців" – ті гості через вікна би вилітали. І ми будемо далі реагувати, поки та банда не вступиться з України", - зазначив Головко.

Щоправда, на відео, поширеному в інтернеті, видно, як народний депутат Михайло Головко різко піднімається із крісла і перший ліктем штовхає заступника губернатора Петра Гоча в обличчя.

Зараз ви читаєте новину «"Ми зразу побачили, що то провокатори" – "свободівець" про сутичку із заступником губернатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути