Ексклюзиви
середа, 31 липня 2013 17:53

Мешканці Дмитрівки скаржаться, що Мельник обгородив собі частину лісу
6

Фото: Фото: Тарас Подолян

Мешканці села Дмитрівка на Київщині скаржаться на скандального ректора Національного університету державної податкової служби Петра Мельника, якого днями впіймали на хабарі. Селяни розповіли, що колишній "регіонал" декілька років тому обгородив собі частину лісу. Там стоїть охорона і не дозволяє проходити. Що саме там будують люди не знають.

"Прихопив собі ділянку лісу. Це ж народне надбання. Так він його купив, приватизував ще й огорожу там побудували. Місцевих охоронці туди не пускають, бо приватна власність. Але й люди туди вже не ходять, бо знають, що не можна", - скаржилася сусідка Мельника, просить її не називати.

Відомо, що скандальний ректор має маєтки у місті Ірпінь та три будинки у селі Дмитрівка на Київщині. За чутками місцевих, Мельник будує у селі ще одну хату. Проте є сусіди, які характеризують його як людину, яка допомагає жителям села.

"Моя думка - це людина з хлібом і сіллю. Здається непоганою людиною. Особисто мені він нічого поганого не робив. Навпаки допоміг мені у моїй суто особистій справі. На свята приїжджав з артистами, люди задоволені були. Я працювала в садочку, він там допомагав - привозив дітям ігри, канцелярські товари", - розповіла сусідка Людмила Іванівна, яка живе навпроти будинку ректора.

Нагадаємо, 27 липня ректора Національного університету державної податкової служби Петра Мельника затримали у його кабінеті за вимагання хабара з родичів двох абітурієнтів за сприяння у вступі - 40 і 80 тис. грн. При обшуку у його кабінеті знайшли ще 30 тис. доларів. У той же день Мельника госпіталізували у лікарню швидкої допомоги з діагнозом "гіпертонічний криз". Якщо провину ректора доведуть, то йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Адвокат затриманого Руслан Місюна повідомив, що Мельник в даний час знаходиться в реанімації і його готують до операції на серці.

Зараз ви читаєте новину «Мешканці Дмитрівки скаржаться, що Мельник обгородив собі частину лісу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути