четвер, 16 травня 2013 15:33

Масова бійня у Полтаві: молодики розстрілювали один одного та лупцювали битами

Масова бійня у Полтаві: молодики розстрілювали один одного та лупцювали битами
Фото: sterlitamak.bezformata.ru

15 травня о 19.08 на перехресті вулиці 23-го Вересня і Калініна у Полтаві дві компанії билися між собою бітами і стріляли з травматичних пістолетів. Це один з найбільших житлових масивів обласного центру. Неподалік від перехрестя знаходиться Парк афганців, де постійно відпочивають родини з дітьми. Ніхто з перехожих не постраждав.

"Билися дві групи, дехто з них був у масках. Бігали довкола ларька "Кулиничі", що стоїть неподалік зупинки, стріляли в один одного зі зброї, не знаю точно, з бойового чи травматичного. Гуркіт стояв страшенний, - розповів інтернет-виданню "Полтавщина" очевидець подій Валерій. - Народ, зрозуміло, перелякався. Батьки почали хапати дітей і розбігатися. Паніка була. Вразила реакція двох чоловіків у формі — чи то міліціонери, чи з внутрішніх військ. Ішли з собакою від "Дельта-банку" у бік зупинки "23 Вересня". Люди до них підбігали, кричали:"Там стріляють! Приймайте міри! Тут же діти!" То вони почервоніли, огризнулися і пішли далі до зупинки, мовляв нічого не сталося. В цей час під'їхало кілька машин. В однієї було прострелене вікно. Туди позастрибували "бійці". Хто не помістився, кинулися розбігатися у двори, у Парк афганців. Міліцейська група приїхала дуже швидко — хвилин за десять-п'ятнадцять".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійня в США: молода вчителька врятувала 16 учнів ціною власного життя

У Полтавській обласній міліції підтвердили, на лінію 102 зателефонував чоловік, не представився, повідомив про масову бійку і перестрілку. За 10 хв правоохоронці були на місці.

"Коли приїхали — нікого вже не було. З'ясували, стріляли в місті з травматичної зброї. Зібрали близько десяти гільз. Нині вони на експертизі. З'ясуємо, скільки зброї використовували, - пояснив Юрій Сулаєв з Полтавської обласної міліції. - Дивно, що ніхто не звернувся до лікарні, чи до міліції як постраждалий. Можливо, стріляли у повітря".

Стрілянину і бійку у місті розцінили як хуліганство. За таке можуть позбавити волі від 3 до 7 років. Хто стріляв — поки що невідомо.

В обласній міліції кажуть, це перший випадок стрілянини у місті за останні два роки. Подібне траплялося торік у містах Кременчуці і Лубнах. Там винних покарали.

Полтавська міліція просить усіх, хто впізнав порушників, чи щось знає про випадок повідомити на лінію 102.

Зараз ви читаєте новину «Масова бійня у Полтаві: молодики розстрілювали один одного та лупцювали битами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути