пʼятниця, 12 квітня 2013 08:20

Маріупольські міліціонери повернули 13-річну повію до школи

Маріупольські міліціонери повернули 13-річну повію до школи
Фото: netbespredelu.ru

У Маріуполі працівники міліції виявили 13-річну "жрицю любові". Як з'ясувалося, дівчинка попала під вплив дорослих представниць найдавнішої професії, які заробляли на ній гроші.

Дівчинка повинна була закінчувати 8 клас і переходити в 9, але востаннє за шкільною партою вона сиділа півтора роки тому.

"Винні її батьки - вони забрали зі школи документи, більше нікуди не оформили дитину, удома вона не жила, - розповіла начальник слідчого відділу Орджоникідзевського РВ Маріупольського МУ Юлія Волкова. - Є старший брат, який постійно намагався повернути сестру у сім'ю, проте батькам було все одно, де дитина живе, що їсть, де і з ким спить".

Тільки завдяки братові її повернули до нормального життя. У міліції дівчинка розповіла все, як є: пригадала, що все почалося з того, що мама назвала її тягарем і практично відправила на вулицю заробляти собі на хліб. Тоді вона познайомилася з жінкою, яка пригостила спиртним і запропонувала займатися разом з нею проституцією. Добродійниця наобіцяла дитині "золоті гори" і безхмарне майбутнє. Все, що потрібне було зробити - просто вийти на трасу і запропонувати себе клієнтам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посол Гондурасу поплатився посадою за гулянку з повіями

Допомогла пані і з дахом над головою - поселила школярку в квартиру 56-річного чоловіка, попередивши, що за все потрібно платити. У день 13-річна "жриця любові" обслуговувала по декілька чоловіків, в тому числі господаря свого тимчасового житла.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.303 Кримінального кодексу України (залучення малолітньої особи до заняття проституцією), за що винній особі загрожує до 15 років позбавлення волі. Відкрито кримінальне провадження і за ст.166 Кримінального кодексу України (злісне невиконання батьками встановлених законом обов'язків по догляду за дитиною), за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років. Про це повідомили в прес-службі Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області.

Зараз ви читаєте новину «Маріупольські міліціонери повернули 13-річну повію до школи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути