четвер, 28 лютого 2013 15:49

Мама з двома дітьми перекинула автівку у кювет на Рівненщині

Злетіла з дороги і мало не розбилась 27-річна Наталія, жителька райцентру Рокитне на Рівненщині. У середу 27 лютого молода жінка везла додому двох своїх дітей на автомобілі "Фольксваген Пассат". Дорогою вона набрала швидкість, але не впоралася з керуванням й автомобіль упав з траси просто у сніг.

Пригода сталася близько 11-ої години на автотрасі Київ-Ковель.

"Дорога була не слизька, а видимість у той день - прекрасна. Чому жінка раптом не справилася з власним авто, сказати поки важко. Можливо, її увагу відвернула дитина або ще щось. Автівка злетіла з дороги в ліс та ще й перекинулася на бік", - розповідає старший інспектор Світлана Марко з обласного управління ДАІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фура розчавила легковик і перегородила дорогу в Криму

Жінці та її пасажирам пощастило, що в кюветі на узбіччі дороги ростуть молоді деревця. Якби її іномарка вдарилася у грубший стовбур всього за кілька метрів звідти, могло би бути й гірше.

В салоні "Фольксвагена" перебували двоє дітей – п'ятирічна донька водія Діана та двомісячний малюк Денис. Наталія сильно вдарилася й забила хребет, але не втратила свідомість і змогла викликати допомогу. ДТП сталося всього за 10 км від райцентру.

Матір з дітьми госпіталізували до Рокитнівської районної лікарні. Малюки отримали травми різного ступеню важкості, але вижили. У жінки-водія медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та гематому нижньої щелепи.

Зараз ви читаєте новину «Мама з двома дітьми перекинула автівку у кювет на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути