четвер, 22 березня 2012 10:23

Максим Дмитренко, який відсидів ні за що 8 років, сьогодні вийшов на свободу

Максим Дмитренко, який відсидів ні за що 8 років, сьогодні вийшов на свободу
Максим Дмитренко

Сьогодні вранці з Вільнянської виправної колонії звільнено Максима Дмитренка. Про це повідомили у Генеральній прокуратурі України, пише УНН.

Як повідомили у ГПУ, наразі проводиться досудове слідство з метою встановлення осіб, причетних до незаконного притягнення Максима Дмитренка до кримінальної відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максим Дмитренко досі сидить за злочин, у якому зізнався серійний маніяк

Нагадаємо, 8 років Максим Дмитренко провів у в'язниці за злочин, вчинений "пологівським маніяком" Сергієм Ткачем, - зґвалтування і вбивство дівчини.

Максим Дмитренко жив в райцентрі Пологи Запорізької області. 24 вересня 2004 недалеко від місцевого бару "Оліпм" згвалтували і вбили 17-річну дівчину. Дмитренко в той день пив в барі пиво, тому міліціонери затримали його. За кілька днів сказали, що Максим зізнався у злочині, хоча доказів його вини не було. Його було засуджено за вбивство і згвалтування на 13 років в'язниці.

Пізніше в скоєнні цього злочину зізнався "пологівський маніяк" Сергій Ткач. "Пологівський маніяк" Сергій Ткач, на рахунку якого мінімум 36 жертв, за вчинені злочини засуджений до довічного ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Максим Дмитренко, який відсидів ні за що 8 років, сьогодні вийшов на свободу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути