понеділок, 08 жовтня 2012 22:29

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Люди з криміналітету розповіли міліціонерам, що Мазурок вже за кордоном - ЗМІ

Люди з криміналітету розповіли міліціонерам, що Мазурок вже за кордоном - ЗМІ
Міліція розкрила деякі факти з життя Ярослава Мазурка. Фото: segodnya.ua

"Серйозні люди з криміналітету" подзвонили оперативникам карного розшуку й заявили, що Ярослав Мазурок вже за кордоном. Про це газеті "Сегодня" розповіло джерело в МВС.

За його словами, міліція в останні дні дуже "щемить" кримінальний світ, вимагаючи напружити всі зв'язки і видати вбивцю. Інакше, мовляв, спокійного життя не чекайте. Відзначимо, що, на думку експертів, такий пресинг на кримінал оперативники МВС здійснюють щоразу, коли треба розкрити резонансну справу, яка знаходиться на високому контролі.

У зв'язку з цим згадують випадок, коли кілька років тому викрали "Мерседес" прем'єр-міністра. У кабінет до генерала МВС тоді "запросили" керівників столичних ОЗУ і запропонували знайти викрадене, інакше буде порушений весь кримінальний бізнес. Через кілька годин пролунав анонімний дзвінок з адресою. "Мерседес" знайшли у селі під Києвом в сараї, і пресинг на кримінал припинився. Мазурка ж поки вичислити навіть бандити не можуть.

Міліція розкрила деякі факти з життя Ярослава. Так, після служби в Узбекистані в середині 90-х Мазурок був пов'язаний з організованим злочинним угрупованням. Він потрапив під вплив якогось бізнесмена Юрія Марченка, який вів комерційну діяльність на гроші, отримані незаконним шляхом. Їх він вкладав у підприємства в Києві. В кінці 90-х Марченко переїхав до Києва і прихопив із собою Ярослава. Але їхні шляхи розійшлися. Ярослав почав заробляти де доведеться. Спочатку працював охоронцем, потім оператором, після - водієм.

"Так, він працював у нас водієм в 2005 році. Возив інструменти на продаж. Працював менше року, після чого звільнився. Він був, м'яко кажучи, некомунікабельний, сам по собі. Але схожість з портретом стрілка є", - сказав Юрій Остапченко, директор фірми" Техноком".

Зараз ви читаєте новину «Люди з криміналітету розповіли міліціонерам, що Мазурок вже за кордоном - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

87

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути