понеділок, 20 лютого 2012 13:12

Людей били ногами: розбирати ринок "Юність" пригнали "Беркут" та екскаватори

Людей били ногами: розбирати ринок "Юність" пригнали "Беркут" та екскаватори

Сьогодні близько 4-ї ранку до ринку ТОВ "Левадія Груп" (ринок "Юність",  на перетині вулиць Миропільської і Шолом-Алейхема, - ред.) під'їхали працівники ДАІ, два автобуса з "Беркутом", з комунального благоустрою Києва", багато тракторів, екскаваторів та прибиральної техніки. Почали зрізати сваркою металеві двері. Охоронці ринку зателефонували керівництву. Ті примчали на місце, проте міліція не давала жодних пояснень. На місці був заступник голови Деснянської райадміністрації Вадим Костюченко.

"Вони (з райадміністрації, - ред) мені сказали, що ми бандити. Не маємо жодних дозвільних документів", - розповів Костянтин Кобальчук, адміністратор ТОВ "Левадія груп". - Насправді вони хочуть грошей. Я цього не приховую. Хотіли увійти до складу співзасновників. Вимагали 30%. І тоді б ми нормально працювали".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розігнати нас розігнали, а нової роботи не дав ніхто"

А працівник ринку Олександра Демченко розповіла, що людей били ногами.

На ринку продають речі, близько 160 місць. Працівників на ринок не пускали, але коли на місце прибули журналісти вся міліція кудись зникла, і працівники змогли зайти на територію. Зараз вони будуть рахувати, що зникло, або пошкодилось і складати акти. Завтра на 10 годину ранку збираються піти до Адміністрації президента. Кажуть, що їх підтримають торговці з ринку "Лісний" та з троєщинського.

Зараз ви читаєте новину «Людей били ногами: розбирати ринок "Юність" пригнали "Беркут" та екскаватори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

244

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути