пʼятниця, 06 травня 2016 16:13

Львів'янин-ґвалтівник хотів сховатися в АТО

Львів'янин-ґвалтівник хотів сховатися в АТО

Працівники львівської поліції затримали 40-річного місцевого мешканця. Чоловік на Великдень жорстоко зґвалтував та познущався над молодою жінкою. А потім хотів втекти в АТО.

"До нас звернулася 29-річна мешканка одного із сіл Пустомитівського району. Повідомила про зґвалтування. Розказала, що нещодавно познайомилася із чоловіком. А 3 травня він приїхав до неї в село та запросив її до себе в гості святкувати Великдень", - розповідає Світлана Добровольська із Національної поліції Львівської області.

Жінка довірилась незнайомцю, поїхала до нього. Та тільки переступивши поріг хати, одразу опинилася в пастці. Чоловік накинувся на неї, побив та зґвалтував.

"Над своєю жертвою жорстоко познущався, після зґвалтування поголив їй голову, а потім знову зґвалтував у неприродній спосіб. Їй дивом вдалось втекти від зловмисника", - каже Добровольська.

Вибігши з квартири чоловіка, жінка покликала на допомогу. Перехожі викликали поліцію. Проте прибувши на місце, правоохоронці зловмисника не застали. Зі свого помешкання він втік. Затримали його вже через 2 дні, на території однієї з військових частин в Львівській області.

"Виявилось, що зловмисник мав намір виїхати у зону проведення антитерористичної операції, можливо таким чином думав уникнути покарання. Сам же ж пояснював, що був п'яний, а в такому стані, він завжди поводиться неадекватно. Зараз з'ясовуємо чи не причетний затриманий до інших злочинів", - додають у поліції.

Читайте також: Таксист під дулом пістолета зґвалтував пасажирку

Після пережитого, потерпіла жінка потрапила до лікарні. Проти її ґвалтівника поліція порушила кримінальну справу за статтею зґвалтування та задоволення статевої пристрасті у неприродній спосіб. Чоловікові загрожує 10 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Львів'янин-ґвалтівник хотів сховатися в АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути