пʼятниця, 13 липня 2012 16:15

Львівську журналістку побили сектанти

Львівську журналістку побили сектанти
Судово-медична експертиза діагностувала у Світлани Мартинець струс мозку. Фото: anaerobic-nothing.mmm-tasty.ru

Минулої п'ятниці в райцентрі Жовква на Львівщині дві жінки із секти Догнала побили редактора відділу розслідувань газети "Експрес" Світлану Мартинець. Після того, як жінка викликала міліцію, вони закрилися в хаті. Судово-медична експертиза діагностувала у постраждалої струс мозку, забій грудної клітки та інші травми. Сьогодні зранку висновок експертизи направили в міліцію.

"Я із редактором Ігором Починком поїхали в Жовкву аби зустрітися із священиком. За інформацією, яку ми отримали, старенького чоловіка насильно тримають члени секти Догнала. Ми вже неодноразово про них писали. На цій темі у мене близько десяти журналістів працюють. Як тільки ми зайшли на подвір'я священика і привіталися, із хати вибігли дві жінки і з криками накинулися на нас і заборонили чоловіку із нами розмовляти. Говорили із іноземним акцентом. Потім почали мене бити. Чим точно не знаю. Бачила, що в руках тримали ланцюг і залізну колодку," - розповіла Світлана Мартинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сектант в рясі забив ногами в Києві людину

Журналісти викликали міліцію, а сектантки замкнулися в хаті. В той же день постраждала пройшла медичну експертизу. У неї виявили струс мозку, забій грудної клітки та інших частин тіла. Від госпіталізації жінка відмовилась.

"В понеділок і вівторок на роботу не виходила, тому що крутилася голова. Написали ще одну заяву в міліцію від імені редакції. Сьогодні зранку надіслали результати експертизи в міліцію. Тому поки що кримінально справи не встигли порушити. Мене найбільше цікавить, що це за люди? За нашою інформацією — всі вони іноземці і перебувають на території України незаконно," - запевнила журналістка.

Зараз ви читаєте новину «Львівську журналістку побили сектанти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути