пʼятниця, 05 жовтня 2012 18:48

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Львівські міліціонери і боксери нічого не знають про стрільця з "Каравану"

Львівські міліціонери і боксери нічого не знають про стрільця з "Каравану"
У Львівській обласній федерації боксу не впізнали стрільця з "Каравану". Фото: dumskaya.net

Згідно з базою даних сайту nomer/org, убивця охоронців торгового центру "Караван" Ярослав Теодозійович Мазурок 1974 року народження зареєстрований у місті Кам'янка-Бузька Львівської області, за адресою вулиця Залізнична, будинок 36.

"Мені про це нічого невідомо", - повідомив Gazeta.ua начальник Кам'янко-Бузького районного відділу міліції Ігор Сидорук.

У Львівську обласну федерацію боксу України вже надійшло повідомлення від правоохоронних органів із запитом про таку людину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МВС: охоронців "Каравану" вбив кандидат в майстри спорту з боксу

"Ніхто з наших майстрів не впізнає з обличчя цього вбивці з фотографії, - говорить президент федерації Богдан Бурда. - Я зв'язався з тренерами, які вели хлопців 1972-1974 року народження. Не знають такого прізвища. Про те, що він є кандидатом в майстри спорту - якась неправдива інформація. Адже ми маємо реєстр усіх кандидатів. Ним не так просто стати. Людина мала кілька років у нас займатися, відвідувати всеукраїнські змагання. Можливо, цей Мазурок виробив собі якесь липове посвідчення кандидата в майстри спорту".

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко заявив, що вбивцею охоронців в столичному ТРЦ "Караван" є уродженець Львівської області 1974 року народження по імені Ярослав Мазурок, який раніше працював у приватних охоронних структурах.

Зараз ви читаєте новину «Львівські міліціонери і боксери нічого не знають про стрільця з "Каравану"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

68

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути