четвер, 10 жовтня 2013 16:10

Літак, який розбився на Волині, перевозив контрабанду - джерело

Літак, який розбився на Волині, перевозив контрабанду - джерело
Фото: visnyk

Стали відомі деякі подробиці авіакатастрофи у селі Скулин Ковельського району. Нагадаємо, тут розбився літак АН-2. Загинуло дві людини.

Внаслідок удару об землю – машина як стрілка влетіла у меліоративну канаву - літак розлетівся на дрібні запчастини. Ідентифікувати можна лише хвіст машини.

Як повідомило "Віснику+К" джерело, стрілки годинника літака після катастрофи показували 4.40. Очевидно, це й можна вважати часом, коли сталася аварії. Територія навколо місця пригоди всіяна цигарками білоруського виробництва. З цього можна зробити висновок, що літак використовували контрабандисти.

Першими до місця пригоди приїхали працівники міліції з Камінь-Каширського району та пожежні села Скулин. Проте ні одним, ні іншим роботи уже не знайшлося. Загоряння не було, а двоє людей, які були всередині літака, загинули.

Мешканці Скулина розповідають, що літак з'явився у селі кілька місяців назад – ніхто з місцевих такої техніки не має. "Кукурузник" стояв на колгоспному аеродромі. Люди, які були біля нього, ніяк не могли підняти машину в небо. Нібито були якісь несправності у моторі. І от у ніч з 9 на 10 жовтня він злетів.

Зараз ви читаєте новину «Літак, який розбився на Волині, перевозив контрабанду - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути