вівторок, 12 лютого 2013 19:16

"Летів дуже низько, а потім різко пішов униз" - очевидці авіакатастрофи на Житомирщині
8

Фото: Фото: Сергій РИБАЛКО

7 лютого о 14.30 на поле біля села Княжин Чуднівського району Житомирської області впав приватний літак АН-2.

Летів із міста Рівне у бік Полтави. За штурвалом був пілот із міста Новоград-Волинський Житомирської області Олександр Бондаренко.

"У четвер якраз туман був, не сильний, але помітний. Літак летів дуже низько, а потім різко й трохи навскоси пішов униз, - розповідає Gazeta.ua очевидець, місцевий Олександр Чибис. - Падав плавно, ніби приземлявся. Потім махіну крутонуло й по ріллі протягнуло метрів сто, зупинився за п'ятсот метрів від хат. Праве крило зломилось, ніс вдрузки, добре, хоч не загорівся".

Селяни викликали швидку й міліцію, до літака не підходили, боялися, що вибухне. Рятувальники приїхали за 14 хвилин. Крім Олександра Бондаренка, у салоні нікого не було.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині розбився літак АН-2

"Пілот розказував, що потрапив у смугу туману і збився з курсу. Коли його знайшли, був без свідомості. Обличчя залите кров'ю, голова розбита, зчесав руки і травмував ребра, - повідомив працівник служби цивільного захисту населення у Чуднівському районі Житомирської області. Був на місці аварії. - Його відразу відвезли до Чуднівської центральної районної лікарні, але жити буде, травми не дуже серйозні".

Олександр Бондаренко від коментарів відмовився.

"Літак належить приватній компанії "Полтава - Аеро", - зазначає Ярослав Мельник із Житомирського обласного управління надзвичайних ситуацій. - Він, нібито, летів із Рівного до Полтави. Зараз з'ясовуємо достовірність свідчень пілота і встановлюємо причину падіння".

Зараз ви читаєте новину «"Летів дуже низько, а потім різко пішов униз" - очевидці авіакатастрофи на Житомирщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути