середа, 23 листопада 2011 15:10

Київський водій через міцний сон залишився без яєць

Київський водій через міцний сон залишився без яєць

У Кременчуці правоохоронці затримали 32-річного місцевого жителя, який скоїв крадіжку яєць на суму 1500 грн. з автомобіля чоловіка з Київської області.

В ході розкриття злочину правоохоронці з'ясували, що підозрюваний у злочині місцевий житель неодноразово був судимий за крадіжки. Однак на шлях виправлення так і не встав - крав усе, що потрапляло під руку, а потім продавав викрадене за півціни знайомим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліціонери зловили злодіїв-"каскадерів", які на ходу грабували вантажівки

У ту ніч, проходячи центральною вулицею міста, злодій побачив припаркований на стоянці біля одного з супермаркетів автомобіль. Коли підійшов ближче, побачив, що водій міцно спить, а двері в автомобілі не замкнені. Скориставшись ситуацією, злодій легко їх відкрив і побачив в салоні ящики з яйцями. І поки водій спав, зловмисник виніс із салону авто шість ящиків яєць. Потім дочекався ранку і продав яйця за півціни на центральному ринку.

Отримавши інформацію про злочин, працівники міліції вже через кілька годин затримали нічного злодія. Але на момент затримання у нього залишилося лише 70 не проданих яєць. Торгівлю припинили, а новоспеченого "підприємця" доставили до райвідділу міліції. Зараз правоохоронці проводять дослідчу перевірку, в ході якої вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно).

Зараз ви читаєте новину «Київський водій через міцний сон залишився без яєць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути