понеділок, 26 грудня 2011 09:02

Киянин збив дівчинку та непритомну покинув під під'їздом її будинку

Киянин збив дівчинку та непритомну покинув під під'їздом її будинку

У суботу, 17 грудня о 21 годині автопатруль ДАІ Голосіївського району від оперативного чергового отримав повідомлення, що на пішохідному нерегульованому переході водій позашляховика скоїв наїзд на дівчинку та поїхав з місця пригоди.

Про це повідомили у прес-службі ДАІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Підмосков'ї в страшній ДТП загинули 8 українців

"Як з'ясувалося дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Голосіївській,13 близько 20 години вечора, навпроти магазину "Авоська". Водій чорного джипу (марка та номер автівки невідомі), на "зебрі" збив ученицю восьмого класу, яка поверталась зі шкільної дискотеки. Після наїзду водій зупинився, побачивши, що збив дитину підняв її на руки та посадив у свій автомобіль. Зі слів батька, дівчинка встигла сказати свою домашню адресу. Водій підвіз її до під'їзду будинку (дівчинка проживає за тією ж адресою, де і сталася автопригода), зателефонував консьєржці та повідомив, що під дверима дівчинка та поїхав у невідомому напрямку. Вийшовши на вулицю, жінка побачила непритомну дівчинку, сповістила батьків та викликала швидку", - розповіли даішники.

Наразі дівчинка знаходиться в "Охматдиті", у неї закрита черепно-мозкова травма, закрита травма грудної клітини, закрита травма живота, забиття тіла.

Столична Державтоінспекція просить відгукнутись свідків цієї пригоди та допомогти розшукати зниклого водія позашляховика.

Зараз ви читаєте новину «Киянин збив дівчинку та непритомну покинув під під'їздом її будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути