Ексклюзиви
середа, 19 грудня 2012 13:59

Киянин підірвався на власній вибухівці в туалеті

Киянин підірвався на власній вибухівці в туалеті
Фото: rkm.kiev.ua

У громадській вбиральні села Горенка (Київська обл) під час установки вибухового пристрою власного виготовлення підірвався киянин.

Як повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві в середу, про вибух повідомив водій маршрутного таксі, який з колегами відпочивав на зупинці в села Горенка.

Слідчо-оперативна група Оболонського райуправління міліції встановила, що в результаті вибуху загинув 35-річний киянин, будівельник. Загиблий чоловік у поле зору міліції ніколи не потрапляв.

З місця події правоохоронці вилучили плати двох мобільних телефонів і - в радіусі декількох десятків метрів від епіцентру вибуху - елементи тіла й одягу чоловіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Норвегії вперше показали відео теракту Брейвіка

Через кілька днів правоохоронці встановили, що близько року тому загиблий почав цікавитися виготовленням вибухівки та вибухових пристроїв. Рецепти виготовлення вибухівки він брав в мережі Інтернет. Випробування власноруч виготовлених зразків проводив у лісі.

"Підриває спочатку кущі, потім перейшов на дерева. Моменти, коли вибухом викорчовує величезні дерева, знімав на мобільний телефон. Таким чином через рік у нього зібрався солідний архів документування смертельно небезпечного хобі", - наголошується в повідомленні ВЗГ МВС України та Києві.

Правоохоронці припускають, що підрив громадської вбиральні "був новим етапом у діяльності доморощеного вибухотехніки".

Зараз ви читаєте новину «Киянин підірвався на власній вибухівці в туалеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути