середа, 13 лютого 2013 21:43

Кількість жертв авіакатастрофи в Донецьку може зрости до 7 - ЗМІ

Кількість жертв авіакатастрофи в Донецьку може зрости до 7 - ЗМІ
Фото: avianews.com.ua

Кількість загиблих під час авіакатастрофи в Донецьку може зрости до 7, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в Міжнародному донецькому аеропорті ім.С.Прокоф'єва.

За словами співрозмовника агентства, літак Ан-24, що прямував рейсом "Одеса-Донецьк" під час приземлення не потрапив на смугу і сів на грунт, зарився в землю носом, після чого перекинувся.

За останніми даними, в результаті події загинули 4 людини, 12 постраждали. Всього на борту було 45 людей - футбольні вболівальники, які їхали на матч "Шахтар" - "Боруссія". Раніше глава Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький повідомив: "На даний момент четверо загиблих. Ще одну людину видно під уламками, але ми поки не знаємо, чи жива вона чи ні. Доля однієї стюардеси, яка перебувала в задній частині літака, невідома".

Зараз на місці працюють 77 чоловік особового складу Держслужби з надзвичайних ситуацій у Донецькій області, 19 одиниць пожежно-рятувальної техніки. З пасажирами, які не потребують медичної допомоги, працює група психологів.

Розслідуванням причин НП займається спеціальна комісія.

Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв авіакатастрофи в Донецьку може зрости до 7 - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути