четвер, 28 червня 2012 14:39

Керівництво донецького дільничого-садиста звільнено, зате начальник при посаді

Керівництво донецького дільничого-садиста звільнено, зате начальник при посаді
ФОТО: orbita.dn.ua

Звільнено керівництво Петровського райвідділу міліції в місті Донецьку у зв'язку з причетністю співробітника цього райвідділу до згвалтування і нанесення 42-річному жителю Донецька тілесних ушкоджень

Про це сьогодні в інтерв'ю журналістам заявив начальник ГУ МВС України в місті Донецьку Юрій Седнєв, повідомляють Комментарии.

За словами Седнєва, у зв'язку з даним інцидентом були проведені чистки співробітників Петровського райвідділу.

"Все керівництво відділу громадського порядку Петровського райвідділу звільнене від своїх обов'язків, обговорюється зараз питання по начальнику міліції. Буде дана принципова оцінка. На сьогодні відсторонені начальник дільничних, заступник начальника міліції громадської безпеки та сам начальник громадської безпеки. Вони відсторонені не тимчасово, це постійна міра, керівництво буде замінено ", - зазначив Седнєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецького міліціонера-нелюда, який гвалтував кийком, "колеги" хотіли "відмазати" за 40000 грн

Він так само додав, що керівництво міліції Донецька направило потерпілому Михайлу Бєлікову матеріальну і медикаментозну допомогу.

Як раніше повідомляла Gazeta.ua, прокуратурою порушено кримінальну справу стосовно працівника міліції, який заподіяв затриманому тілесні ушкодження.

У результаті протиправних насильницьких дій з боку працівника міліції затриманому чоловікові були нанесені множинні пошкодження м'яких тканин, внутрішніх органів і закритий перелом ребра.

Родичі потерпілого Михаїла Бєлікова заявляють, що співробітник МВС побив і згвалтував його міліцейським кийком.

Сам постраждалий розповів журналістам, що підполковник міліції, який вивів його після побиття з опорного пункту міліції, вимагав у нього хабар в 1,5 тис. грн. Хабар підполковник вимагав у Бєлікова за те, що він "залишився живий".

Зараз ви читаєте новину «Керівництво донецького дільничого-садиста звільнено, зате начальник при посаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути