пʼятниця, 23 вересня 2011 10:30

Художника Бориса Краснова після звинувачення у вимаганні вразив інсульт

Художника Бориса Краснова після звинувачення у вимаганні вразив інсульт

Відомий художник-декоратор Борис Краснов, який звинувачується у вимаганні, в критичному стані госпіталізований в центр А.І.Бурназяна, повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на джерело в медичних колах.

"Краснова у четвер, 22 вересня, доставили в 1-у міську лікарню з приводу обширного інсульту. Через добу він був переведений у центр Бурназяна федерального медико-біологічного агентства", - зазначило джерело. За його словами, стан Краснова оцінюється як критичний.

Як повідомлялося раніше, Борису Краснову, директору департаменту зовнішньоекономічних відносин міністерства промисловості і торгівлі РФ Сергію Шилову і ще деяким фігурантам було пред'явлено звинувачення за статтею 163 КК РФ (вимагання). Рішенням суду Краснов був звільнений під заставу в 5 млн рублів.

За даними слідства, в липні-серпні 2011 року Краснов у складі організованої злочинної групи незаконно вимагав від гендиректора московського ТОВ "Група компаній "Інконнект" передати право власності на 100% статутного капіталу компанії, майно якої оцінюється більш ніж в 5 млн рублів.

У разі невиконання своїх вимог члени групи погрожували "розповсюдженням завідомо неправдивих відомостей, що можуть завдати істотної шкоди діловій репутації компанії шляхом організації незаконного кримінального переслідування".

Кримінальну справу порушено за пунктами "а" і "б" частини 3 статті 163 КК РФ (вимагання, вчинене організованою групою з метою отримання майна в особливо великому розмірі), санкція передбачає до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Художника Бориса Краснова після звинувачення у вимаганні вразив інсульт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути