понеділок, 12 вересня 2011 13:28

Грабіжників столичного банку вдалося пов'язати, коли ті зайшли в аптеку

Грабіжників столичного банку вдалося пов'язати, коли ті зайшли в аптеку

У суботу 10 вересня співробітники карного розшуку затримали двох киян, які намагалися пограбувати аптеку, повідомляє Центр громадських зв'язків Головного управління МВС України в Києві в понеділок.

За даними міліції, затримані в травні нинішнього року пограбували відділення "Дельта Банку" на Повітрофлотському проспекті в Києві: зламали підлогу, після чого викрали 300 тис грн, $18 тис і $10 тис.

Також встановлено, що в поточному році затримані скоїли пограбування одного з пунктів обміну валюти, а також намагалися пограбувати відділення "Правекс-банку" шляхом проникнення до фінансової установи через отвір у підлозі, який вони проломили з підвалу.

При затриманні був обшуканий автомобіль зловмисників, розповіли в міліції. В ході обшуку знайшли та вилучили спеціальні електроприлади для різання твердих матеріалів, в тому числі і бетону. Стосовно зловмисників порушено кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжників столичного банку вдалося пов'язати, коли ті зайшли в аптеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути