четвер, 01 вересня 2011 15:24

Головний санлікар Донеччини дозволив маріупольцям купатися і ловити рибу

Головний санлікар Донеччини дозволив маріупольцям купатися і ловити рибу

Головний державний санітарний лікар Донецької області Віктор Денисенко скасував постанову про тимчасову заборону купатися і ловити рибу на узбережжі Азовського моря в Маріуполі, введене у зв'язку зі спалахом холери навесні цього року.

"... Вважаю можливим скасувати з 01.09.11 постанову головного держсанлікаря Донецької області № 3/01 від 31.05.11 про тимчасову заборону купання та любительської ловлі риби на узбережжі Азовського моря в Маріуполі, Новоазовському та Первомайському районах Донецької області в частині заборони купання і любительської ловлі риби в Маріуполі ", - йдеться в постанові Денисенка.

У повідомленні облСЕС наголошується, що розпорядженням мера Маріуполя Юрія Хотлубея від 31 серпня в місті з 1 вересня ліквідується осередок холери.

В СЕС також нагадали, що нових випадків захворювання і вібріононосійства холери з 20 серпня в Маріуполі не реєструвалось.

Зараз ви читаєте новину «Головний санлікар Донеччини дозволив маріупольцям купатися і ловити рибу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути