вівторок, 12 лютого 2013 11:20

Дніпропетровському школяреві зламали хребет через сім-картку

Дніпропетровському школяреві зламали хребет через сім-картку
Фото: ТСН

Переломом хребта для школяра закінчилося з'ясування стосунків між підлітками у Дніпропетровську, пише ТСН.

Місяць у ліжку, три — у корсеті і щонайменше півроку лікувальної фізкультури чекає на 13-річного підлітка, у якого медики діагностували компресійний перелом хребта. Якщо рекомендації лікарів будуть виконані, то дитину чекає повне одужання.

Хлопець розповів, що дорогою додому він з однокласником сперечався щодо картки безлімітного Інтернету. Хотів скачати гру, а товариш, якому належала картка, думав її забрати. По дорозі їм зустрілися троє восьмикласників, які відразу втрутилися в суперечку.

Свідками підліткової бійки стали кілька дорослих, які розборонили хлопців та викликали "швидку". Про наслідки їхніх "розборів" восьмикласники дізнались увечері того самого дня від слідчого. Правоохоронців, батьків та вчителів вони переконують, що дитину травмували ненавмисно, мовляв, заступилися за іншого хлопчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині п'яний хуліган покусав міліціонера

Їхні слова підтверджує і хлопець, якому належала ця "картка розбрату". А його рідні додають, що потерпілого не раз помічали у провокуванні конфліктів.

У школі те, що сталося, вважають нещасним випадком. Адже досі претензій до жодного учасника цієї історії вчителі не мали.

Чи це був нещасний випадок, свідома провокація чи навмисна жорстокість — відповідь шукають правоохоронці. За фактом завдання тілесних ушкоджень відкрили кримінальне провадження. Оскільки діти не досягнули віку кримінальної відповідальності, то за них штрафом будуть відповідати батьки.

До покарання, передбаченого законом, батьки потерпілого хлопця додають ще і свої вимоги. Вони хочуть, щоби до повернення їхнього сина до школи, трьох його кривдників перевели до іншої.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровському школяреві зламали хребет через сім-картку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути