четвер, 14 липня 2011 13:43

Дитячий табір "Альбатрос" закрили через отруєння

Дитячий табір "Альбатрос" закрили через отруєння

Через масове отруєння дітей і дорослих у дитячому таборі "Альбатрос" (Севастополь), прийнято рішення про призупинення діяльності цієї установи, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

"Сьогодні прийнято рішення про призупинення діяльності дитячого табору оздоровлення та відпочинку санаторно-оздоровчого комплексу ЗАТ" Альбатрос ", у зв'язку з чим скасувати третій заїзд", - говориться в повідомленні, поширеному в четвер.

Прес-служба також відзначає, що станом на четвер на лікуванні в інфекційному відділенні клінічної лікарні № 8 Севастополя залишаються 77 дітей, які у вівторок були госпіталізовані з ознаками гострої кишкової інфекції.

"Всім пацієнтам надається необхідна медична допомога в повному обсязі. Фахівці держсанепідслужби продовжують здійснювати необхідний комплекс протиепідемічних та профілактичних заходів", - підкреслює прес-служба.

Як повідомлялось, позавчора діти з Росії, які відпочивали у дитячому таборі "Альбатрос", потрапили до лікарні через отруєння. Ймовірною причиною цього можливо стало несвіже морозиво.

Зараз ви читаєте новину «Дитячий табір "Альбатрос" закрили через отруєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути