вівторок, 09 червня 2015 05:22

ДержНС: Пожежа на нафтобазі під Києвом поширюється - охопила уже 7 резервуарів

ДержНС: Пожежа на нафтобазі під Києвом поширюється - охопила уже 7 резервуарів
Фото: Обозреватель

Станом на 03 год. 00 хв. 9 червня на території нафтобази ТОВ "Побутрембудматеріали" у смт. Глеваха по вул. Південна,1 Васильківського району Київської області, вогнем охоплено 7 резервуарів з паливом. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Всього до гасіння пожежі залучено 45 одиниць пожежної та спеціальної техніки та 218 чоловік особового складу, а також 3 пожежних потяги від Укрзалізниці. Створено резерв особового складу у кількості 30 чоловік, а також резерв піноутворювача у кількості 25 тонн.

"Внаслідок пожежі постраждало 5 осіб, яких з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано до лікарень м. Києва (2 людини) та Київської області (3 людини)", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що в районі нафтобази під Києвом були чутні вибухи. За інформацією ДСНС, станом на 00 год. 00 хв. 9 червня вогнем було охоплено 4 резервуари з паливом.

Нагадаємо, у селі Крячки (Васильківський район, Київська обл.) горить нафтобаза. Повідомлення про пожежу надійшло о 17.29.

У МВС вважають однією з імовірних причин пожежі на нафтобазі - необережність у перекачуванні нафтопродуктів з однієї ємності в іншу.

Зараз ви читаєте новину «ДержНС: Пожежа на нафтобазі під Києвом поширюється - охопила уже 7 резервуарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути