пʼятниця, 01 липня 2016 09:48

Чоловіка розстріляли з мисливської рушниці
4

Фото: ГУНП

30 червня близько опівночі в самому центрі Дніпра двох чоловіків ростріляли із мисливської рушниці. В результаті, одного з чоловіків до лікарні на таксі доставили вже мертвим, а інший зумів дібратися до лікарні живим. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"Стрілянина сталася на вулиці Миронова. Дві групи людей щось між собою не поділили, тоді словесна перепалка переросла в збройний конфлікт. В результаті інциденту один із них загинув, а інший все ж зумів добратися до лікарні. 31-річний чоловік, вже підстрелений, намагалася втекти з місця події на таксі. Однак, зловмисники почали стріляти у від'їжджаючу машину і попали чоловіку прямо в серце. Так, до лікарні було доставлено вже бездиханне тіло. Іншому постраждалому 27 років. Чоловік самостійно дістався до лікарні з вогнепальним пораненням стегна та живота. Згодом він дав свідчення правоохоронцям", - розповіли у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли муміфіковане тіло чоловіка у його квартирі

Особу стрілка вже встановлено. Ним виявився 27-річний місцевий житель. Найближчим часом йому вручать повідомлення про підозру. Було також знайдено знаряддя вбивства та чотири гільзи. Стріляли із гладкоствольної мисливської рушниці "САЙГА 20С" калібру 20 мм.

Проводяться подальші заходи по встановленню обставин вчинення злочину. За фактом умисного убивства відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка розстріляли з мисливської рушниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути