четвер, 09 червня 2016 13:00

Чоловік застрелився із власної рушниці

Чоловік застрелився із власної рушниці
egalite.com.ua

Вчора, 8 червня в Хмельницькому із власної рушниці застрелився 31-річний Сергій. Загиблий вистрелив собі у груди й стік кров'ю на дивані.

"О 17 годині у відділок зателефонували сусіди загиблого сказали, що в сусідній квартирі труп. Слідчі відразу виїхали на виклик. Вияснили, що чоловік жив з мамою, дружина від нього пішла через алкоголь. Пізніше стало відомо, що в цей день він почав відсилати повідомлення друзям. В смс чоловік писав, що просить пробачення за все погане, - розповідає кореспонденту Gazeta.ua старший інспектор Хмельницького відділу поліції Катерина Терещенко, - На одне з таких повідомлень відреагував знайомий та подзвонив куму, який жив у одному під'їзді із самогубцем. Коли той зайшов у квартиру, двері були відкриті. Загиблий лежав на дивані і важко дихав. Поруч з ним лежала рушниця. Кум подумав, що він п'яний, забрав рушницю й зателефонував матері покійного".

Чоловік застрелився із рушниці "ІЖ-27" 12 калібру. Її дуло було задовге, тому на курок йому довелось натиснути пальцем на нозі.

"Коли мати покійного увійшла до квартири, тіло було холодним. В шухляді жінка знайшла записку, в якій син просить пробачення за все погане, що чинив. Останньою стрічкою було: "Я все осмислив, тому не плач мамусю. Я наглядатиму за тобою з небес", - каже Катерина Терещенко.

Раніше загиблий вже намагався вчинити самогубство. Мотузка, на якій він хотів повіситись - увірвалась.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині чоловік підпалив свій будинок і застрелився

Нагадаємо, в місті Кременчук на Полтавщині із мисливської рушниці застрелився 65-річний чоловік. Дізнався про своє онкозахворювання. Чоловік проживав разом із ріднею по вулиці Генерала Манагарова. Взяв власну мисливську рушницю і вистрелив собі прямо в серце. Помер до приїзду лікарів.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік застрелився із власної рушниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути