четвер, 25 лютого 2016 15:58

На Миколаївщині чоловік підпалив свій будинок і застрелився

На Миколаївщині чоловік підпалив свій будинок і застрелився

Ввечері 24 лютого у Вознесенську знайшли мертвого чоловіка із вогнепальним пораненням.Тіло виявили рятувальники після того, як загасили пожежу на території приватного домоволодіння. Близько 17-ї години повідомили в чергову частину Вознесенського відділу поліції.

"Погасивши пожежу на території приватного домоволодіння, рятувальники виявили за будинком тіло господаря з вогнепальним пораненням. Чоловік лежав на землі, поруч з ним - помпова рушниця, фото дружини, паспорт. А неподалік висів на вішалці в чохлі костюм. Як з'ясувалося, пожежників викликали сусіди померлого. Вони, побачивши, що загорівся будинок, спробували зателефонувати власникам. Але змогли додзвонитися тільки дружині, яка в цей час була на роботі. А от чоловік не відповідав",- розповіли у відділі комунікації ГУНП Миколаївської області.

За висновками експерта, господар будинку вчинив самогубство. Для встановлення остаточної причини смерті, труп направлено на судово-медичну експертизу. Слідчі відкрили кримінальне провадження для з'ясування усіх обставин смерті чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині чоловік підпалив свій будинок і застрелився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути