неділя, 16 грудня 2012 17:31

Через негоду призупинений рух вантажівок на кордоні України з Румунією

Через негоду призупинений рух вантажівок на кордоні України з Румунією
Рух вантажівок, як на в'їзд, так і на виїзд із країни тимчасово призупинили на пункті пропуску "Сірет - Порубне". Фото: mukachevo.net

Рух вантажівок з України на територію Румунії через ускладнення погодних умов на території Румунії призупинений.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецького прикордонного загону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України (Держприкордонслужби).

"У період вихідних ситуація з погодними умовами на території Румунії дещо загострилася у зв'язку з сильним снігопадом та заметіллю дорожнього полотна траси Е-85 (Сірет -Сучава). А тому з 11:00 16 грудня 2012 р. румунською стороною було прийнято рішення та повідомлено українську сторону про тимчасове призупинення руху вантажних транспортних засобів, як на в'їзд, так і на виїзд із країни через пункт пропуску "Сірет - Порубне", - зазначили в Держприкордонслужбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Близько тисячі автомобілей в Україні потрапили в снігові затори за добу

"Враховуючи обмеження руху через пункт пропуску "Порубне-Сірет", прикордонники рекомендують відкласти в найближчий період поїздки до Румунії. Особам, яким усе ж таки вкрай необхідно відвідати Румунську Республіку, управління Чернівецького прикордонного загону пропонує обрати пункт пропуску "Дяково" (Закарпатська область, Виноградівський район)", - додали в прес-службі.

Поряд із цим у відомстві також порадили водіям прислухатися до вимог компетентних органів Румунії та обов'язково оснастити автотранспорт зимовими шинами, ланцюгами, лопатами та іншим необхідним обладнанням для дій у випадку потрапляння в снігові замети.

Зараз ви читаєте новину «Через негоду призупинений рух вантажівок на кордоні України з Румунією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути