вівторок, 11 грудня 2012 15:25

На Рівненщині вантажівка на дві години заблокувала міжнародну трасу
5

Вантажівка з напівпричепом злетіла в кюветі й стала поперек дороги
Фото: Фото: Прес-служба МНС
«MAN» з’їхав у кювет і зачепився за відбійник
Роботи тривали дві години
Дорожні служби намагалися самостійно витягти машину з пастки
Утворився понад кілометровий затор

У понеділок, 10 грудня, о 15 годині на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Біла Криниця за Рівним вантажівка з причепом злетіла в кюветі й стала поперек дороги. На трасі утворився понад кілометровий затор.

"То все сталося через погану погоду. Подивіться, як мете. Фура зробила, як кажуть, ножиці. Машину понесло й розвернуло поперек дороги. Майже дві години чекаємо вже. Не можуть ніяк забрати вантажівку з дороги", - пояснює водій легковика із затору Андрій Денищук.

Вантажний автомобіль "MAN" з'їхав у кювет і зачепився за відбійник. За його кермом був громадянин Сербії. Дорожні служби намагалися самостійно витягти машину з пастки. Потім покликали на допомогу рятувальників.

"На місце пригоди виїхав наш спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль. Він обладнаний гідроножицями, "болгарками", електрогенератором. Власне, надаємо допомогу в складних випадках, коли працівники інших служб безсилі. Наприклад, таке обладнання використовуємо, коли людей затисне під час ДТП у транспортних засобах", - розповідає Дмитро Мельник, провідний фахівець з обласного МНС.

Рятувальники відрізали відбійник і витягли вантажівку. Роботи тривали дві години. За цей час рух у напрямку столиці було перекрито. Утворився понад кілометровий затор.

Того ж дня через негоду на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" поблизу райцентру Острог на Рівненщині злетів у кювет автомобіль "Сітроен Берлінго". За його кермом був мешканець сусіднього Нетішина Хмельницької області.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині вантажівка на дві години заблокувала міжнародну трасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути