пʼятниця, 29 квітня 2016 17:49

Чернігівець на викраденому у друга авто потрапив під поїзд

Чернігівець на викраденому у друга авто потрапив під поїзд

У Ніжині молодик викрав у товариша автомобіль "Daewoo-Lanos" та потрапив на ньому під дизель-потяг, намагаючись проскочити на забороняючий сигнал семафора, повідомляють у відділі комунікації Чернігівської обласної поліції.

"До чергової частини Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення про крадіжку легковика "Daewoo-Lanos". Житель Ніжина повідомив, що залишив автомобіль під будинком, а зранку виявив його зникнення.Поліція встановила, що незаконне заволодіння автомобілем міг скоїти раніше судимий чернігівець, який напередодні увечері гостював у потерпілого. Після чималої дози спиртного знесилений господар заснув, а коли прокинувся та вийшов на подвір'я, виявив зникнення свого авто", - йдеться у повідомленні.

В Ніжині був введений план "Перехоплення", а тим часом викрадач на легковику прямував у бік міста Носівки. Він так поспішав, що на залізничному переїзді спробував проскочити на забороняючий сигнал семафора, що призвело до зіткнення з дизель-потягом.

На щастя, удар прийшовся на передню частину автомобіля, локомотив відкинув автівку в бік, після цього легковик вже не завівся. Викрадач відкотив автомобіль від переїзду і спробував заховати його в кущах.

"Про ДТП машиніст дизель-поїзда одразу повідомив диспетчеру і невдовзі на місце пригоди прибула поліція. Зловмисник затриманий, він зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення. За керування автотранспортом у нетверезому стані місцевий суд притягнув чоловіка до адміністративної відповідальності й арештував на 7 діб. Нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання", - розповіли правоохоронці.

За фактом викрадення автомобіля відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує від п'яти до восьми років в'язниці з конфіскацією майна.
Триває досудове розслідування.

Читайте також: У Києві намагалися перереєструвати крадений Bentley Continental

Зараз ви читаєте новину «Чернігівець на викраденому у друга авто потрапив під поїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути