субота, 16 квітня 2016 10:15

Бойовики в зоні АТО 61 раз обстріляли позиції українських військових

Бойовики в зоні АТО 61 раз обстріляли позиції українських військових

Упродовж минулої доби на Сході України бандитські угруповання 61 раз вели вогонь по позиціях українських військ уздовж всієї лінії розмежування. Бойовики обстрілюють підконтрольні їм території. Продовжують використовувати в зоні АТО заборонену зброю.

"Під найсильніші обстріли потрапили позиції сил АТО в районах Авдіївки, Мар'їнки, Красногоровки і Тарамчук. Саме сюди незаконні збройні формування з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм відстріляли близько двох годин. А в напрямку Сокільників і Березовій ворог використовував БМП і протитанкові ракетні комплекси.

Під обстрілом противника зі зброї менших калібрів виявилися опорні пункти українських захисників поблизу Новотроїцького, Широкино, шахти Бутівки, Станиці Луганській, Кримського, Гранітного, Луганського і Щастя.

З метою утримання займаних позицій українські військові 15 разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів", ‒ повідомляє прес-центр штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один загиблий у теракті на Херсонщині

Також під час роботи першого заступника керівника Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Олександра Хуга в Донецькій області, бойовики застосували кулемети крупного калібру, гранатомети і стрілецьку зброю поблизу Авдіївки.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики в зоні АТО 61 раз обстріляли позиції українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути