четвер, 02 жовтня 2014 08:37

Бойовики штурмують аеропорт у Донецьку

Бойовики штурмують аеропорт у Донецьку
Фото: zn

Ситуація в районі Донецького аеропорту залишається напруженою. Сьогодні, о шостій ранку, по широкому фронту, із застосуванням стрілецької зброї, розпочався штурм донецького аеропорту, повідомляє прес-центр АТО.

Напередодні непідконтрольні збройні формування неодноразово обстрілювали позиції українських силовиків з використанням озброєння танків, РСЗВ БМ-21 Град, артилерії та мінометів, чотири рази штурмували територію аеропорту.

Нині територія Донецького аеропорту під контролем сил АТО, особовий склад підрозділів мужньо та професійно виконує завдання з охорони стратегічного об'єкту.

Зазначимо, в РНБО спростували інформацію про захоплення двох терміналів аеропорту. "Ми закликаємо колишніх бійців і командирів добровольчих підрозділів не піддаватися на провокації і не поширювати неперевірену інформацію, яку передають ЗМІ бойовиків, і бути більш коректними у своїх висловлюваннях", - сказав спікер РНБО Андрій Лисенко.

Вночі бойовики нанесли вогневі удари по позиціях АТО в районі н.п. Красногорівка, Трудівське, Рідкодуб, Никішине, Малоорлівка, кургану Гостра Могила.

Обстановка в Маріуполі підконтрольна силам антитерористичної операції.

Рішення штабу АТО спрямовані на побудову ефективної лінії оборони, мінімізацію втрат особового складу та техніки, а також отримання переваги на конкретно визначених оперативних ділянках.

 

Зараз ви читаєте новину «Бойовики штурмують аеропорт у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути