четвер, 18 червня 2015 07:08

Бойовики гатили зі 152-мм гаубиць по Троїцькому, біля Мар'їнки знову намагались прорватись

Бойовики гатили зі 152-мм гаубиць по Троїцькому, біля Мар'їнки знову намагались прорватись
Фото: УНІАН

Ніч в зоні проведення АТО була напруженою. Зафіксовано 35 обстрілів позицій сил АТО. Про це повідомляє прес-центр штабу. 

В районі Донецька бойовики зі 120-мм мінометів обстріляли позиції сил АТО неподалік Хіміка, Красногорівки та Мар'їнки.

Троїцьке, що на Артеміському напрямку, двічі було обстріляно з гаубиць калібру 152-мм. В Цьому ж секторі з мінометів різних калібрів терористи гатили по Новгородському та Нелеповці.

На усіх напрямках впродовж ночі по позиціях АТО та інфраструктурі населених пунктів бойовики били з 82-мм мінометів, озброєння бойових машин, гранатометів, стрілецької зброї.

Відносно менше обстрілів було на Луганщині. Проте пізно ввечері неподалік Сокільників відбулось бойове зіткнення з двома ДРГ противника. Ворог, зазнавши втрат, відступив.

Загалом, за інформацією прес-центру, минулої доби ситуація в зоні проведення АТО була складною, але повністю контрольованою підрозділами сил АТО.

"Тричі бойовики російсько-терористичних військ намагались прорвати оборону українських військових біля Мар'їнки та на Луганщині. Наші підрозділи успішно відбили атаки ворога.

Протягом минулої доби злочинці 79 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ вздовж усієї лінії розмежування з усього наявного в них арсеналу. Зокрема, застосовували заборонену Мінськими домовленостями артилерію калібрів 120, 122 та 152 мм, а також РСЗВ "Град"", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики гатили зі 152-мм гаубиць по Троїцькому, біля Мар'їнки знову намагались прорватись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути